Wil jij meer geld overhouden elke maand?

Ga aan de slag met het programma Bouw buffers & behoud een lekker leven.

Herken jij dit?

 Na een dag hard werken, plof je op de bank en opent de site van je favoriete winkel. Je mag jezelf best af en toe verwennen, toch? Je werkt er hard genoeg voor. Maar je probeert ook bewuster om te gaan met je geld…Nou ja, oké: deze keer bestel je nog gewoon. Als je je telefoon weglegt, heb je toch een wel een beetje spijt. Je houdt deze maand nauwelijks geld over en dat maakt je steeds onrustiger.

 Je hebt een klein buffertje opgebouwd op je spaarrekening, je probeert in ieder geval de belastingteruggave en je vakantiegeld opzij te zetten. Alleen dit verdampt vaak snel weer, doordat je soms een stukje maand overhoudt en je dan geld overboekt naar je bankrekening. Volgende maand maar weer terugstorten. Diep van binnen baal je enorm omdat je weet dat dat nooit gebeurt en dat je buffer echt niet genoeg is wanneer er iets onverwachts gebeurt.

 Je schrikt je rot als je op je bank app kijkt. Hoe kan dat nou? Vorige week stond er echt nog meer dan genoeg op en nu lijkt het geld ineens te zijn verdwenen. Je dacht dat je wat kon wegzetten, maar in plaats daarvan moet je juist weer bijstorten van je steeds slinkende spaarrekening. Je hebt werkelijk geen idee hoe dat nou alweer zo gekomen is…

 Je voelt je trots met een goed inkomen. Je waardeert ook echt wel wat je allemaal hebt en wat je allemaal met het geld kan doen. Je krijgt het alleen wel benauwd als je aan de toekomst denkt. Je zult op dit tempo door moeten blijven werken om deze levensstijl vol te kunnen houden.

 In de groepsapp van je vrienden wordt een weekend weg voorgesteld. Super, je zegt direct ja! Je kunt hier echt onwijs van genieten om tijd samen door te brengen. Je twijfelt achteraf wel wat, want je zou eigenlijk sparen deze maand. Maar je gaat echt geen bericht terugsturen dat je niet meegaat. Ze zien je aankomen. Bovendien vind je dit ook een goede investering. Dat schuldgevoel blijft alleen wel knagen, want is dit nou wel zo slim?  

Carolien Vos Budgetbuddy

Hoe zou het zijn voor je als je...

Maandelijks geld overhoudt, zonder dat je op een houtje hoeft te bijten.
Je zelf bepaalt waar je geld aan uit wilt geven, zonder daar al teveel concessies voor te doen?

 Je niet druk hoeft te maken of je wel genoeg geld hebt op je spaarrekening wanneer er onverwachts hoge kosten komen?

Met een gerust hart op je rekening kunt kijken en precies weet waar je geld naar toe is gegaan en dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel genoeg hebt gespaard.

Zowel nu als in de toekomst een prima levensstijl kunt hanteren?
Je spaardoelen ook daadwerkelijk realistisch en haalbaar worden?

Oprecht kunt genieten van je uitgaven zonder dat schuldgevoel.  

Is dat wat je graag zou willen? Dat kan!

Het traject “bouw buffers & behoud een lekker leven geeft jou in 12 weken alles wat je nodig hebt om weer de baas over je geld te worden. Je kunt dit zelfstandig volgen via een e-learning, maar we kunnen dit ook helemaal samen doen! zodat we er voor zorgen dat jij wél geld overhoudt om opzij te zetten.  

Deze persoonlijke sessies zijn  2- wekelijks (online) en volledig gericht op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard maken we een volledig op maat gemaakt financieel plan waar je nog lang plezier van zult hebben. 

Je krijgt een heel praktisch werkboek , een jaar toegang tot een compleet ingerichte online omgeving met veel extra video’s, templates en en checklisten. Dit kun je zowel op de je laptop als smartphone bekijken. 

Wat houdt het traject bouw buffers & behoud een lekker leven in?

1. Jouw Waarheid

Weet waarom je doet wat je doet.
Waar sta je nu?

2. Jouw huidige situatie

Weten is meten.
Waar sta je nu?

3. Stip op de horizon

Dromen & doelen 1-5-10 jaar.
Waar wil je naar toe?

4. Routeplanner

Wat is er nodig om te komen waar je heen wilt?

5. Plan de campagne

Plannen uitvoeren, actie!
Wat moet je doen?

6. Stop-kijk-verbeter-go!

Wat gaat er goed, wat kan er beter?
Hoe houd je het vast?

Aan het eind van het traject heb jij:

Genoeg geld over om elke maand opzij te zetten zonder daar kwaliteit voor in te hoeven leveren.

Een groeiende spaarrekening waar je op kunt terugvallen als iets tegenzit.

Financiële rust nu en voor de toekomst.

Geen onnodige uitgaven meer waar je achteraf spijt van hebt, maar waar er echt nog wel geld over is om leuke dingen nu te kunnen doen.

Jouw geld alleen besteed aan die dingen die je ook daadwerkelijk belangrijk vindt zonder schuldgevoel en waar je ook van kunt genieten.

Compleet overzicht en grip waar jouw geld naar toe gaat.

DUS STOP MET JE TE VERSCHUILEN ACHTER, “ZO ERG IS HET NIET”. Neem vandaag het besluit voor financiële rust

Kies de optie die jou past.

E-learning

Stap voor stap grip op je geld en jouw spaar- en aflosdoelen haalbaar

Online omgeving met 6 modules, ook als app te installeren

1 jaar toegang tot online omgeving

60 pagina dik werkboek met opdrachten thuisgestuurd

Ruim 6 uur aan video's, templates, checklisten, excelbestanden die zorgen voor overzicht

€ 597,-

Inclusief BTW

of 2 x € 325,-

Persoonlijke 1 op 1 coaching

Stap voor stap grip op je geld en jouw spaar- en aflosdoelen haalbaar

Online omgeving met 6 modules, ook als app te installeren

1 jaar toegang tot online omgeving

60 pagina dik werkboek met opdrachten thuisgestuurd

Ruim 6 uur aan video's, templates, checklisten, excelbestanden die zorgen voor overzicht

6 x (online) live 1 op 1 coachingsessies

Persoonlijke coaching & volledig op maat gemaakt plan

€ 1997,-

inclusief  BTW 

of 3 x € 700,-

Zij gingen je voor:

“Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard!

Na korte tijd had ik alles weer op de rit.

Ik leef nog steeds met hele goede kwaliteit, maar houd me nu aan mijn budgetten door het maken van keuzes. Terwijl ik daarnaast ook nog spaar voor mijn onvoorzien-buffer en mijn droomvakantie.

Ik ben trots op het resultaat en sta weer gerust in het leven.”

Anoniem

5/5

We verdienen voldoende, alleen we spaarden niets en we hebben werkelijk geen idee waar het geld allemaal naartoe gaat.

Tijdens de sessies met Carolien hebben we hier inzicht in gekregen.

We houden nu elke maand geld over, zonder dat we veel veranderd hebben. Het gespaarde geld gaan we gebruiken voor een lekkere buffer en om onze dromen waar te maken!”

Hanneke

5/5

“Ik kwam elke maand niet uit met mijn geld en had totaal geen overzicht.

“Ik heb een duidelijk beeld over mijn financiën en weet waar ik moet beginnen en waar ik goed op moet letten.

Geen “one size fits all” en het is prettig werken met Carolien. Ze weet goed waar ze het over heeft en kan goed aansluiten met haar kennis op jouw probleem.”

Anoniem

5/5

“We merkten dat we aan het einde van de maand weinig tot niets overhielden.

We wisten dat het anders kon, maar we wisten niet precies hoe. We waren het overzicht kwijt. Carolien heeft ons hier geweldig bij geholpen. 

Carolien geeft heel persoonlijk advies, ze kijkt echt naar onze situatie en zoekt passende oplossingen voor het probleem. Ze legt ons niks op, maar geeft ons steeds nieuwe inzichten in hoe het anders (beter) te doen.

Carolien is betrokken en blijft betrokken. We voelen ons heel prettig om onze financiële situatie met haar te bespreken en hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld.

Uiteindelijk houden we nu geld over voor leuke dingen én kunnen we zelfs nog geld sparen.”

Olaf & Nadine

5/5

“Via Intermediar kwam ik BudgetBuddy Carolien tegen, daar ik al ruim 2 jaar iedere maand in teer op mijn spaargeld en het einde van mijn spaargeld inzicht komt moet er iets gebeuren. Met Carolien gewerkt aan het inzichtelijk krijgen.

Carolien geeft ongezouten feedback, eerlijk en direct – bewust worden dat de boodschappen voordeliger kunnen, de pleziertjes die ik mijzelf gunde waren vaak impulsief en dat moet veranderen.

De tools die Carolien aanbiedt helpen om van week tot week mijzelf de spiegel voor te houden. Ik kom nu steeds dichter bij mijn doel om mijn spaargeld ongemoeid te laten en zelfs straks zelfs iets over te houden.

Carolien is professioneel, geeft goede adviezen en biedt de juiste tools aan.”

Stefan de Vries

5/5

“Carolien is zeer professioneel, ze heeft kennis van zaken en maakt het traject ook heel persoonlijk. Ik heb het als zeer prettig en vertrouwd ervaren om dit traject met haar te starten.

Het is voor mij persoonlijk vooral zeer verhelderend geweest. Mijn financiële situatie is echt niet verkeerd, maar toch heb ik met hulp van Carolien meer inzicht gekregen in mijn lasten en uitgavenpatroon.

En juist door bepaalde patronen te doorbreken, hou ik nu aan het einde van de maand geen maand maar juist geld over.

Het is een zeer waardevol traject geweest waarbij ik veel heb geleerd. Carolien zit er als nodig ook goed bovenop.

Echt een aanrader voor iedereen die meer inzicht wilt in zijn/haar financiële situatie.”

Kim

5/5

Wil jij ook eindelijk geld overhouden?

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt. Stap over de drempel en begin vandaag aan meer rust in je financiën.

Meest gestelde vragen:

Om goed resultaat te boeken, is het nodig om je gegevens met mij te delen. Zo kan ik met je meedenken in de mogelijkheden. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om en zal deze niet delen met derden. Zie hiervoor ook mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Dat kan zeker en meer dan welkom. Ik reken daar geen extra kosten voor. Het is belangrijk om samen met je partner op 1 lijn te zitten, omdat het toch vaak over gezamenlijk uitgaven gaat, dus dat werkt nog effectiever om het meteen samen te doen.

Dit traject is gemaakt voor iedereen die het financieel prima voor elkaar heeft, maar waar niet veel geld over blijft om te kunnen sparen. Het resultaat van een goedgevulde spaarrekening zal uiteraard langzamer gaan wanneer er eerst gespaard moet worden om de betalingsachterstanden en schulden af te lossen. Om te beoordelen of dit programma echt geschikt is voor je, plan ik altijd eerst een vrijblijvend gesprek in en zal je daar eerlijk in adviseren en eventueel doorverwijzen mocht dat nodig zijn. 

Geen probleem! Ik heb ook print versies waar je met pen en papier aan de slag kunt en daarnaast nog genoeg andere trucjes hoe je grip op je geld kunt houden. Dus geen probleem als je zelf niet in excel kunt werken!

Nee, dat is niet mogelijk. Het traject is zo opgebouwd dat je alle modules moet doorlopen om het gewenste resultaat te krijgen. Twijfel je? Stuur me dan een mailtje, dan kijk ik met je mee

Doordeweeks kunnen we op avonden afspreken, afhankelijk van de agenda uiteraard. Dit geldt voor maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond.
In de weekenden maak ik geen afspraken.

Heb je nog vragen over het traject of heb je vragen die hier niet bij staan? Stuur me gerust een mailtje naar carolien@budgetbuddy.nl.
je kunt je vragen uiteraard ook stellen wanneer je een afspraak inplant. 

Dus waar wacht je nog op, het programma is een éénmalige investering . Wat gaat het je kosten als je op deze manier door gaat en je het zelf blijft proberen?