Zo houd je je goede financiële gewoontes vast

Manage your money like a pro

Herken jij dit?

 Sinds lange tijd heb je eindelijk overzicht over je financiën. Je hebt je rekeningen georganiseerd en weet wat er in- en uit gaat. Maar als je heel eerlijk bent, ben je nog niet tevreden met het bedrag wat er overblijft op je rekening en vraag je je af waarom je het überhaupt nog zou bijhouden.

 Je hebt een klein buffertje opgebouwd, maar dit is nog ver weg van je uiteindelijke doel. Het voelt zwaar demotiverend omdat je voor je gevoel er wel veel voor moet laten. 

 Je had je voorgenomen om elke week je financiën bij te werken. De realiteit ligt net wat anders. Met een drukke baan, huishouden en sociaal leven kom je er gewoon niet aan toe. 

 Je voelt je schuldig, omdat ondanks je goede voornemens om meer te sparen, het je toch niet altijd lukt om verleidingen te weerstaan en gaat het geld veel harder eruit dan je zou willen.

 Je vindt het super frustrerend dat ondanks je strakke financiële overzicht, je niet in staat bent zelf controle te houden op het geld dat er uit gaat.   

carolien vos budgetbuddy

Als jij je voornemens verandert in een commitment dan...

Begrijp je dat je dat overzicht niet voor niks hebt gemaakt. Het is juist jouw guidance naar meer geld overhouden.

Zul je zien dat jouw overtuiging dat je de leuke dingen op moet geven om te kunnen sparen onzin is. 

Weet je dat je met een vaste moneydate bijdraagt aan een goed gevulde spaarrekening. 

Zul je in staat zijn geld op zij te zetten én oprecht kunt genieten van je uitgaven zonder dat irritante schuldgevoel.  

Zal het sparen met vallen en opstaan gaan. Alleen als je op blijft opstaan en niet opgeeft, zul jij succes boeken.

Wil jij jouw financiële doelen nu écht gaan realiseren? Dat kan!

Voor 6 maanden sta ik naast je. Elke maand plannen we een online “check in” (moneydate) waarin we samen terug kijken naar jouw maand. Wat ging er goed, wat kan er beter?
We maken weer een nieuw plan voor de komende maand zodat jij er zeker van bent dat je je spaardoelen volhoudt en doorgaat met datgene wat voor jou belangrijk is! 

Zie het als jouw persoonlijke financiële trainer waar je verplicht bent om op te komen dagen, dus geen excuses of escapes meer. 

Wat levert het samenwerken op?

Altijd en elk moment grip en overzicht op je financiën.

Dat je je financiële doelen haalt zonder dat je daar alle leuke dingen voor op hoeft te geven.

Je hoeft niet meer na hoeft te denken wanneer je met je financiën aan de slag gaat. De afspraak met mij is jouw commitment en stok achter de deur.

Geen onnodige uitgaven meer waar je achteraf spijt van hebt en weet je wat je moet doen wanneer je toch in de verleiding komt.

Compleet overzicht en grip waar jouw geld naar toe gaat.

Maak vandaag het besluit dat jouw financiële doelen belangrijker zijn dan jouw excuses.

Carolien Vos Budgetbuddy

6 maanden persoonlijke 1 op 1 coaching

Persoonlijke coaching en begeleiding om jouw financiële doelen te halen.

Op maat gemaakte (excel) templates & checklisten

6 maanden elke maand een 1 op 1 (online) afspraak

Moneyplanner thuisgestuurd

€ 997,-

inclusief  BTW 

of 6 x € 175,-

Zij gingen je voor:

“Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard!

Na korte tijd had ik alles weer op de rit.

Ik leef nog steeds met hele goede kwaliteit, maar houd me nu aan mijn budgetten door het maken van keuzes. Terwijl ik daarnaast ook nog spaar voor mijn onvoorzien-buffer en mijn droomvakantie.

Ik ben trots op het resultaat en sta weer gerust in het leven.”

Anoniem

5/5

We verdienen voldoende, alleen we spaarden niets en we hebben werkelijk geen idee waar het geld allemaal naartoe gaat.

Tijdens de sessies met Carolien hebben we hier inzicht in gekregen.

We houden nu elke maand geld over, zonder dat we veel veranderd hebben. Het gespaarde geld gaan we gebruiken voor een lekkere buffer en om onze dromen waar te maken!”

Hanneke

5/5

“Ik kwam elke maand niet uit met mijn geld en had totaal geen overzicht.

“Ik heb een duidelijk beeld over mijn financiën en weet waar ik moet beginnen en waar ik goed op moet letten.

Geen “one size fits all” en het is prettig werken met Carolien. Ze weet goed waar ze het over heeft en kan goed aansluiten met haar kennis op jouw probleem.”

Anoniem

5/5

“We merkten dat we aan het einde van de maand weinig tot niets overhielden.

We wisten dat het anders kon, maar we wisten niet precies hoe. We waren het overzicht kwijt. Carolien heeft ons hier geweldig bij geholpen. 

Carolien geeft heel persoonlijk advies, ze kijkt echt naar onze situatie en zoekt passende oplossingen voor het probleem. Ze legt ons niks op, maar geeft ons steeds nieuwe inzichten in hoe het anders (beter) te doen.

Carolien is betrokken en blijft betrokken. We voelen ons heel prettig om onze financiële situatie met haar te bespreken en hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld.

Uiteindelijk houden we nu geld over voor leuke dingen én kunnen we zelfs nog geld sparen.”

Olaf & Nadine

5/5

“Via Intermediar kwam ik BudgetBuddy Carolien tegen, daar ik al ruim 2 jaar iedere maand in teer op mijn spaargeld en het einde van mijn spaargeld inzicht komt moet er iets gebeuren. Met Carolien gewerkt aan het inzichtelijk krijgen.

Carolien geeft ongezouten feedback, eerlijk en direct – bewust worden dat de boodschappen voordeliger kunnen, de pleziertjes die ik mijzelf gunde waren vaak impulsief en dat moet veranderen.

De tools die Carolien aanbiedt helpen om van week tot week mijzelf de spiegel voor te houden. Ik kom nu steeds dichter bij mijn doel om mijn spaargeld ongemoeid te laten en zelfs straks zelfs iets over te houden.

Carolien is professioneel, geeft goede adviezen en biedt de juiste tools aan.”

Stefan de Vries

5/5

“Carolien is zeer professioneel, ze heeft kennis van zaken en maakt het traject ook heel persoonlijk. Ik heb het als zeer prettig en vertrouwd ervaren om dit traject met haar te starten.

Het is voor mij persoonlijk vooral zeer verhelderend geweest. Mijn financiële situatie is echt niet verkeerd, maar toch heb ik met hulp van Carolien meer inzicht gekregen in mijn lasten en uitgavenpatroon.

En juist door bepaalde patronen te doorbreken, hou ik nu aan het einde van de maand geen maand maar juist geld over.

Het is een zeer waardevol traject geweest waarbij ik veel heb geleerd. Carolien zit er als nodig ook goed bovenop.

Echt een aanrader voor iedereen die meer inzicht wilt in zijn/haar financiële situatie.”

Kim

5/5

Wil jij je financiële voornemens vol houden?

Laat het niet aan het toeval over, vergroot je kans van slagen en laten we het samen doen!

Meest gestelde vragen:

Om goed resultaat te boeken, is het nodig om je gegevens met mij te delen. Zo kan ik met je meedenken in mogelijkheden. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om en zal deze niet delen met derden. Zie hiervoor ook mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Dat kan zeker en meer dan welkom. Ik reken daar geen extra kosten voor. Het is belangrijk om samen met je partner op 1 lijn te zitten omdat het toch vaak over gezamenlijk uitgaven gaat, dus dat werkt nog effectiever om het meteen samen te doen.

Dit traject is gemaakt voor iedereen die het financieel prima voor elkaar heeft, maar waar niet veel geld over blijft om te kunnen sparen. Het resultaat van een goedgevulde spaarrekening zal uiteraard langzamer gaan wanneer er eerst gespaard moet worden om de betalingsachterstanden en schulden af te lossen. Om te beoordelen of dit traject echt geschikt is voor je, plan ik altijd eerst een vrijblijvend gesprek in en zal je daar eerlijk in adviseren en eventueel doorverwijzen mocht dat nodig zijn. 

Deze maandelijkse check-in werkt het beste wanneer je al wel al je financiën inzichtelijk hebt. No worries, daar kan ik je ook bij helpen. Stuur me even een mailtje naar carolien@budgetbuddy.nl en we bespreken de mogelijkheden! 

Nee, dat is niet mogelijk. Uit ervaring weet ik dat 1 sessie zonde is van de investering wanneer je écht een verandering wilt zien. Ik ga voor een duurzaam resultaat en daar is tijd voor nodig.

Doordeweeks kunnen we op avonden afspreken, afhankelijk van de agenda uiteraard. Dit geldt voor maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond.
In de weekenden maak ik geen afspraken.

Heb je nog vragen over het traject of heb je vragen die hier niet bij staan? Stuur me gerust een mailtje naar carolien@budgetbuddy.nl.
je kunt je vragen uiteraard ook stellen wanneer je een afspraak inplant. 

Ben je er ook van overtuigd dat je meer kan sparen per maand als we het samen doen?